Referenčni projekti

Poglejte naše projetke

Sodelovanje z M SORO pri projektiranju in zasnovi objekta je odlična izkušnja tako za uporabnika kot arhitekta, saj konkretno svetujete pri odločitvi, ki je najboljša rešitev za stranko in ne najbolj ekonomična oziroma cenovno najvišja prodajna vrednost za podjetje. In pa seveda tehnična podpora. Velikokrat so vaši detajli in rešitve pri nas že čez pol ure in to projektantu zelo pomaga.

PRIMNOŽ ERZNOŽNIK

ARHITEKT, ATELJE 9

V podjetju Bauta – lesna gradnja vgrajujemo M Sorino stavbno pohištvo že 15 let, lahko rečem, da kar ekskluzivno. Našim strankam predstavimo partnerski odnos, ki ga imamo od načrtovanja, izbire, izvedbe do servisa. Ker gre pri M Sori za izrazito razvojno naravnano podjetje, skupaj nemalokrat vgrajujemo povsem nove produkte in izbiramo dobre rešitve. Kam bo šel razvoj naslednjih 10 let je težko napovedati, verjamem pa, da bo M Sora še vedno podjetje, ki bo cenilo domačega delavca, domače delovno okolje in bo tako še naprej prispevalo k razvoju lokalne skupnosti.

ANDREJ KOSEC

DIREKTOR, BAUTA D.O.O.

Večletno sodelovanje s podjetjem M Sora se odraža v odzivni komunikaciji, kakovostni montaži, zadovoljstvu končnega naročnika
ter oblikovanju novih rešitev z novimi detajli, ki so plod prenašanja znanja s terena v razvoj in v proizvodnjo.

MARKO BERNIK

DIREKTOR, AS INVEST

Za M SORO sem prvič izvedel, ko sem leta 2017 obiskal njihovo tovarno lesenih oken v očarljivem okolju in z najvišjo možno tehnično zmogljivostjo, kakovostjo in obsegom proizvodnje. Naše stranke pričakujejo tako lepoto kot učinkovitost, velike dimenzije, širok nabor profilov in dobro površinsko obdelavo, pri tem pa M SORA zagotavljajo visoko stopnjo prilagodljivosti pri oblikovanju. Bil sem tako navdušen, da sem jih uporabil v svojem domu in v oknih uživam vsak dan.

CEDRIC ARCHITECTURE

KANADA

M Sorina les-aluminij okna so vsekakor velika zmaga in jih obožujemo tako mi kot naše stranke. Poleg tega na trgu nismo našli nikogar drugega, ki bi lahko dosegel tako dobro razmerje med kakovostjo in vrednostjo. Poleg tega pa pasivna certificirana okna nam kot gradbenikom omogočajo, da ohranjamo naše visoke standarde učinkovitosti, zlasti v hladnejših podnebjih, kot je Kanada.

MAISONS CHICOINE HOMES

QUEBEC, KANADA

Podjetje Stich Consulting & Design Inc. je v zadnjih 8 letih v Kanadi izvedlo številne projekte z izdelki M SORA v zadovoljstvo vseh. To je mogoče le zaradi odličnih izdelkov, odličnih strank in tehnične službe ter podpore, ki jo nudi M SORA. Veselimo se nadaljnjega sodelovanja z M SORO kot dobaviteljem oken in vrat ter zagotavljanjem najboljših izdelkov in podpore našim strankam.

TOMAZ STICH

SOLASTNIK, STICH CONSULTING & DESIGN INC., KANADA

Povpraševanje
Servis
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.