Zaposlitev

Razvojno naravnano, vodilno podjetje na področju načrtovanja, izdelave in montaže lesenega stavbnega pohištva.

Preverite prosta mesta

Mi smo ekipa
odprtih pogledov

Predani ustvarjalci odprtih pogledov, ki z znanjem in zavzetostjo izdelamo in skozi svoje dlani prenesemo vsak element okna, da vam ga lahko ponudimo v njegovi najboljši različici.

105+

zaposlenih v kolektivu M Sora Mizarstvo

10000+

objektov opremljenih z našimi okni

75

let prisotni na slovenskem trgu

75 let
tradicije

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Prednosti zaposlitve pri
M Sora

Verjamemo, da ustvarjamo okolje za vrhunski karierni razvoj

Pomembno nam je ustvarjati spodbudno okolje za karierni razvojih vsakega od naših zaposlenih. Veliko pozornosti namenjamo kakovostnim mentorskim programom s katerimi opolnomočimo novozaposlene, za prijeten vstop v novo delovno okolje.

Pomembno nam je medsebojno spoštovanje

Zaposleni v M SORI smo povezana celota, znotraj katere se trudimo vzpostavljati pristne, iskrene in prijateljske odnose. Vsak predstavlja individualen člen, ki ga z zaupanjem, samostojnostjo in zanesljivostjo povezuje v sklenjeno verigo M SORE.

Usmerjeni
v inovativnost

Inovativnost je gonilo našega napredka. Je logična posledica DRZNOSTI, ki je ena izmed naših vrednot podjetja. Inovativne pristope poskušamo v največji meri vpeljevati v vse plasti delovanja podjetja, saj menimo, da so le ti ključ do izboljšav in razvoja.

Green Star certifikat

V četrtek, 8. decembra 2022 smo na 1. konferenci trajnostnega menedžmenta v Ljubljani uradno prejeli prvi certifikat Green Star, ki potrjuje našo usmeritev in uspešnost na poti zelene preobrazbe. Green Star izpostavlja tiste organizacije, ki pogumno, odločno, konkretno in strateško stopamo po poti trajnostnega razvoja in delovanja z vseh treh ESG vidikov. Certifikat, ki ga podeljuje CER – Sustainable Business Network je prevzela direktorica M Sora Mizarstva Barbara Šubic, Aleš Ugovšek pa je kot gost na okrogli mizi spregovoril o strateških trajnostnih usmeritvah našega podjetja in vlogi trajnostnega menedžmenta.

Prosta delovna mesta

Smo uspešno in stabilno proizvodno podjetje na področju stavbnega pohištva, ki postavlja smernice v razvoju novih rešitev. S svojo strokovnostjo in kakovostjo navdušujemo stranke v slovenskem in mednarodnem okolju. Bi se pridružil naši ekipi?

Iščemo nove sodelavce

Komercialist (m/ž)

Preglej oglas

Monter stavbnega pohištva

Preglej oglas

Si želite vstopiti v kolektiv podjetja M SORA?
Ni odprtih razpisov?

Tudi mi smo odprti za povezovanje s kadri, ki nas vidijo kot potencialnega delodajalca. Predstavite se nam in se vpišite v bazo kontaktov. Mogoče ste ravno vi sodelavec za katerega še ne vemo, da ga potrebujemo.

"*" indicates required fields

Dovoljeni tipi datotek: pdf, doc, docx, jpg, gif, png, Največja dovoljena velikost: 20 MB.

Kadrovske štipendije, učna mesta in praktično usposabljanje mladih

Kadrovske štipendije

Si dijak ali študent in si želiš dolgoročne prihodnosti v podjetju M SORA? Tudi mi stremimo k sodelovanju z mladimi, inovativnimi posamezniki s katerimi si želimo vzajemno izmenjevati znanja. Kontaktirajte nas na zaposlitev@m-sora.si in dogovorili se bomo za sodelovanje.

Praktično usposabljanje
z delom (PUD)

M Sora d.d., dijakom v času izobraževanja nudi možnost praktičnega usposabljanja z delom (PUD) za poklica MIZAR in LESARSKI TEHNIK.
Praktično usposabljanje v M Sori – bodisi v obliki vajeništva ali PUD – dijakom prinaša številne prednosti, zlasti možnost zaposlitve v M Sori oz. nadaljnjega sodelovanja po koncu usposabljanja ter seveda dragocene delovne izkušnje.

Vajeništvo

V M Sori smo vključeni v program vajeništva in z veseljem sprejemamo dijake, ki se izobražujejo za poklic MIZAR ali LESARSKI TEHNIK. Dijakom nudimo:

  • uvajanje v prvo delovno okolje v spremstvu mentorja,
  • vajenci za delo prejmejo denarno nagrado, z delom pa pridobijo znanja in kompetence, ki jim pomagajo pri oblikovanju njihove poklicne poti.

Za več informacij in prijavo pišite na zaposlitev@m-sora.si.

Vtisi naših zaposlenih

Viktor Blagotinšek

Komercialist

“Podjetje se tako med zaposlenimi kot produkti poslužuje enake formule za uspeh. Če se vsi deli prilegajo, so spoji dobri in sestava je pravilna. S pravimi obdelavami je končni izdelek zavidanja vreden. “

Tjaša Tušar

Razvojnik

“Timsko in dinamično delo, srčen in zaupanja vreden kolektiv, nenehno učenje in nadgradnja ter sama kultura dela so poleg naših stebrov – drznost, zdrava kmečka pamet, pripadnost in spoštovanje, tudi vrednote, ki jih podjetje ima. Super je biti del ekipe M Sora in všeč so mi vsi občutki, ki me na mojem delovnem mestu spremljajo vsakodnevno.”

Miha Demšar

Tehnolog

“M Sora je del mojega življenja že 25 let. Podjetje stalno raste, se razvija, združuje različne panoge in ustanavlja hčerinska podjetja. Strmimo k čim bolj ekološki proizvodji, varstvu okolja in ločevanju odpadkov. Delovna klima je pozitivno naravnana ter daje občutek, da je vsak delavec v procesu pomemben. Z našimi izdelki postaja M-Sora prepoznavna tudi po tujini.”

Andrej Banič

Servis na terenu

“V M Sori sem že več kot 20 let. Bili so vzponi in padci, podjetje stalno lepo napreduje, dela ni zmanjkalo ampak se je celo povečalo. Pri vodstvu mi je pa všeč ker stremi k istemu cilju, da bi M Sora ostala domača in od vseh zaposlenih. Vsi imamo možnost imeti lastne delnice in ne samo nekaj posameznikov, da bi prevzeli oblast in kapital. M Sora mi je kot družina.”

Klemen Štremfelj

Mojster

“V podjetju M- Sora sem ravno dopolnil 10 let delovnega staleža, danes sem na poziciji mojstra izmene. V podjetju me spodbujajo in omogočajo dodatna izobraževanja na različnih strokovnih področjih mehkih veščin, kar me za delo še dodatno motivira. Veliko mi pomeni varnost in stabilnost podjetja, ter da skupaj z podjetjem rastem in uresničujem vizijo podjetja.”

VEČ O PODJETJU M SORA

M Sora je razvojno naravnano, vodilno podjetje na področju načrtovanja, izdelave in montaže lesenega stavbnega pohištva. Sledimo in soustvarjamo sodobne trende na področju stavbnega pohištva. Filozofija in poudarki temeljijo na trajnosti, dizajnu in kakovosti.

M Sora izdeluje tehnološko napredna in vizualno dovršena lesena okna, izdelana izključno iz domačega lesa. Podjetje deluje po principih zadružništva, saj so lastniki Kmetijsko gozdarska zadruga M SORA z. o. o., zaposleni in zadružniki. Zadružni način poslovanja predstavlja varovalko pred koncentracijo lastništva in omogoča delavsko soupravljanje in transparentnost delovanja podjetja.

Podjetje, ki izhaja iz zadružne tradicije, je močno vpeto v lokalno okolje. Vsi osnovni elementi oken so plod slovenskega razvoja in domače proizvodnje, okna pa so narejena iz lokalne strateške surovine, iz lesa okoliških gozdov.

V zadnjih letih je podjetje M Sora naredilo velik napredek predvsem zaradi inovativnosti. Iz proizvajalca klasičnih lesenih oken smo se razvili v eno najinovativnejših podjetij v panogi na slovenskem in tudi širšem prostoru. Naša sodobna, okolju prijazna proizvodnja danes trgu ponuja paleto izdelkov iz naravnih materialov, ki dosegajo najvišje evropske standarde tako po kakovosti kot tudi po toplotnih karakteristikah.

Povpraševanje
Servis
This site is registered on wpml.org as a development site.